ETEN & DRINKEN

BUFFETTEN

Heeft u een feestje en blijft de hele familie eten? Keuken te klein? Te druk? Overwerken op kantoor? Of gewoon geen zin om te koken?

Wij verzorgen een compleet buffet, het enige dat u nog hoeft te doen is aanschuiven aan tafel. Wij doen voor u de inkopen, het koken, het serveren en de afwas!

Wij koken voor groepen vanaf 20 personen. U kunt bij ons aangeven wat u uw gasten graag wil serveren en wij werken een menu-voorstel voor u uit. Als u na het lezen van dit voorstel al trek krijgt, zijn wij op de goede weg. Na uw goedkeuring gaan onze koks aan de slag en op de afgesproken tijd en plaats verzorgen wij het buffet voor u.

Neem contact met ons op

BBQ

Lekker genieten van de zon, een verfrissend drankje, de geur van op de BBQ gebakken vlees. Klinkt perfect! Helemaal perfect als u zelf niet hoeft op te letten of het vlees verschroeid en u uw handen niet verbrand aan een tang. Wij zorgen ervoor dat u kan ontspannen, zoals dit de bedoeling is.

Neem contact met ons op

DRINKS & SNACKS

Knallende champagnekurken bij de opening van uw nieuwe bedrijfspand of proosten op de recordomzet die u dit jaar gehaald heeft, een jubileum of verjaardag. Er is natuurlijk altijd een reden te vinden om een (klein) feestje te vieren. Alle dranken staan koud, de champagne en de lekkere hapjes worden geserveerd. U kan alle aandacht geven aan uw gasten en genieten van uw eigen feest.

Neem contact met ons op