OVER ONS

WERKWIJZE

Achter de schermen werken wij volgens de laatst geldende richtlijnen op het gebied van naleving van de HACCP regels. De productielocatie van ons moederbedrijf beschikt over een FSSC-certificering, waarbij gewerkt wordt volgens strenge normen.

GESCHIEDENIS

Wereldkeuken – de Indische is het bedrijf dat aan de basis staat van ons cateringbedrijf. Ooit begonnen als centrale productielocatie voor een 3-tal Indische restaurants in handen van de familie Ho. Gerechten van dezelfde kwaliteit en smaak serveren in iedere zaak als achterliggende gedachte.

Met het idee om ook buiten de restaurants mensen van de kookkunsten van de familie te kunnen laten genieten is ‘Catering en Partyservice de Indische’ naast het productiebedrijf succesvol in de markt gezet.

Door enkele overnames en uitbreidingen serveren wij u tegenwoordig onder de naam Multi Catering niet alleen Indische gerechten maar gerechten uit de hele wereld.

HUISLABEL

Als zuster-onderneming van “Wereldkeuken – de Indische” kunnen wij op haar steun rekenen in het geval van veeleisende en complexe aanvragen op het gebied van kwaliteit én kwantiteit.

Met gerechten bereid in eigen keuken verzorgen wij de culinaire invulling van evenementen met bezoekersaantallen oplopend tot méér dan duizend personen. Vanzelfsprekend zijn wij hier erg trots op!

Meer informatie over Wereldkeuken – De Indische