Cater-Yourself / Instructies

CATERING INSTRUCTIES

Buffet 10 t/m 20 personen (benodigde voorbereidingstijd ± 1,5 uur)

STAP 1

Uw bestelling wordt geleverd met:

  • Borden, bestek, servetten
  • Opschepbestek
  • Bestekbak
  • Chafingdishes
  • Brandpasta
  • Koelverse buffetgerechten

STAP 2

Vul de binnenbakken van de chafingdish met ongeveer 1cm heet water.

STAP 3

Vervolgens zet u de inzetbakken met de te verwarmen gerechten in de met heet water gevulde binnenbak.

STAP 4

Plaats de deksels op de chafingdishes.

STAP 5

Steek per chafingdish drie potjes brandpasta aan en zet deze eronder.

Eén potje brandpasta heeft ongeveer 3 branduren. U krijgt extra brandpasta bij uw bestelling geleverd.

STAP 6

  • Roer tijdens de opwarmtijd van ± 1,5 uur waar nodig enkele malen door.
  • Zet intussen alle bijgerechten, het servies en dergelijke alvast klaar voor gebruik.
  • Na ± 1,5 uur is uw buffet warm en kunt u met uw gasten aan tafel!

Catering bestellen voor meer dan 50 personen? Vraag een vrijblijvende offerte aan