CATERING INSTRUCTIES

Buffet 21 t/m 50 personen (benodigde voorbereidingstijd ± 30 minuten)

STAP 1

Uw bestelling wordt geleverd met:

  • Borden, bestek, servetten
  • Opschepbestek
  • Bestekbak
  • Chafingdishes
  • Brandpasta
  • Warme buffetgerechten

STAP 2

Vul de binnenbakken van de chafingdish met ongeveer 1cm heet water.

STAP 3

Steek per chafingdish twee potjes brandpasta aan en zet deze eronder.

Één potje brandpasta heeft ongeveer 3 branduren.

STAP 4

De inzetbakken met warme gerechten in de opgewarmde binnenbak plaatsen.

STAP 5

  • Plaats de deksels op de chafingdishes
  • Zet intussen alle bijgerechten, het servies en dergelijke alvast klaar voor gebruik

STAP 6

  • Roer waar nodig enkele nog enkele malen door.
  • Aan tafel en samen met uw gasten genieten!

Catering bestellen voor meer dan 50 personen? Vraag een vrijblijvende offerte aan